همشهری آنلاین: بررسی‌ها نشان می‌دهد مصرف غذاهای کنسرو شده فرد را در معرض مواد شیمیایی قرار می‌دهد که با خطر ابتلا به دیابت، بیماری‌های قلبی-عروقی و مشکلات دیگر مرتبط است.

 غذاهای کنسرو شده و خطر ابتلا به دیابت و بیماری‌های قلبی-عروقی

به گزارش ایسنا، در این مطالعه محققان دو دانشگاه «جانز هاپکینز» و «استنفورد» آمریکا به بررسی اطلاعات مربوط به هزاران نفر در سنین مختلف و پیش زمینه اقتصادی-اجتماعی آنان پرداختند و بر چالش‌هایی که مصرف کنندگان غذاهای کنسرو شده برای محدود کردن میزان قرار گرفتن در معرض ماده شیمیایی بیسفنول A با آن روبرو هستند، تاکید کردند.

در این بررسی اطلاعات غذایی و نمونه ادرار 7669 فرد شش سال و بالاتر درفاصله سال‌های 2003 تا 2008 مورد ارزیابی قرار گرفت و مشخص شد هر چه میزان مصرف غذاهای کنسرو شده بیشتر باشد فرد بیشتر در معرض ماده شیمیایی بیسفنول A قرار دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری شینهوا، محققان آمریکایی مشاهده کردند مصرف محتویات یک قوطی کنسرو با افزایش 24 درصدی ماده بیسفنول A در ادرار مرتبط است. همچنین در غذاهای مختلف میزان متفاوتی از ترکیب بیسفنول A وجود دارد و برخی انواع خوراکی‌ها حاوی میزان بالاتری از این ماده شیمیایی هستند.

کد خبر 338787

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha